REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Gemiste kans voor Goffin, die wel vertrouwen tankte in Monte Carlo: “Gravelseizoen goed gelanceerd”

TennisEn of het erin zat! Zeventien breakpunten kreeg David Goffin (ATP 15) in de kwartfinale van de Rolex Monte Carlo Masters maar hij kon er maar twee van verzilveren en zag zo na 2h42 knokken de verrassende Dan Evans (ATP 33) met 7-5, 3-6, 4-6 naar de halve finale trekken. 

2 reacties

 • Jan Wuyts

  4 weken geleden
  Tja, een Goffin op zijn vroegere niveau en het was probleemloos 2-0 geweest. Maar nu, 1e opslag liet hem in de steek, ook zijn droppings. Gebrek aan vertrouwen? Te onregelmatig om de top tien te bereiken. Nog altijd in hetzelfde bedje ziek.
 • Sven Demol

  4 weken geleden
  Dat is echt jammer. Wat een sterke wedstrijd van Goffin. Verdiende echt meer. Maar wat een vechter is die Evans. Zou toch zeker in de top 10 mogen staan. Hopelijk was dit fase 1 van zijn heropleving. Een finale Goffin vs Nadal was wel mooi geweest.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei