Serena Williams.
Volledig scherm
Serena Williams. © AFP

Geen zege in 1.000ste match: Serena Williams verliest in unieke jubileumwedstrijd tegen Argentijnse

TennisSerena Williams (WTA 8) heeft de 1.000ste wedstrijd uit haar tenniscarrière niet kunnen opluisteren met een overwinning. In de tweede ronde van het WTA 1.000-toernooi in Rome (gravel/1.577.613 euro) toonde de Argentijnse Nadia Podoroska (WTA 44) zich in twee sets te sterk: 7-6 (8/6) en 7-5.

4 reacties

 • Mark Daniels

  1 maand geleden
  De meest complete tennisster ooit! Een super vrouw!
 • Greta Beirens

  1 maand geleden
  Zij heeft nooit kunnen toegeven dat haar tegenstandster eens sterker was,is dan zijzelf. Arrogantie ten top in de meeste interviews..Zal blij zijn dat ze er een punt achter zet. Sport moet samengaan met fairplay en respect voor je tegenstander/ster. Dit heeft zij niet...
 • Mark Daniels

  1 maand geleden
  Super champ Serena Williams....de legende! Proficiat!
 • Ghislain Meulemans

  1 maand geleden
  Toch maar een alsnog geweldige prestatie na al die voor iedereen ( tegenstanders of voorstanders ) begeesterende eerdere wedstrijden.proficiat
 1. Experts over hoe 39-jarigen Roger Federer en Serena Williams fysieke sportwetten tarten: “Dit gaat niet meer om geld of roem, alleen over de liefde voor de sport”
  PREMIUM
  Tennis

  Experts over hoe 39-jarigen Roger Federer en Serena Williams fysieke sportwet­ten tarten: “Dit gaat niet meer om geld of roem, alleen over de liefde voor de sport”

  Roger Federer gaf in Parijs forfait omdat zijn bijna 40-jarige lichaam hapert, de al even oude Serena Williams verloor van een mindere god. Fysiek ligt hun piek al jaren achter hen, toch weten ze niet van ophouden. Inspanningsfysioloog Jan Bourgois en topsportcoach Paul Van Den Bosch over hoe lang je een topsportcarrière kan rekken: “Ik zag het ook bij Sven Nys hoe die elke dag tot zijn 39ste doodgraag fietste...”