Elise Mertens.
Volledig scherm
Elise Mertens. © AFP

Geen kwartfinale voor Elise Mertens op Australian Open na marathongevecht: “Triest want het was echt wel close”

TennisGeen vierde grandslamkwartfinale voor Elise Mertens (WTA 26), wel de derde keer op rij dat ze in de vierde ronde van de Australian Open verliest. Danielle Collins (WTA 30) was na een marathongevecht van 2h51 met 4-6, 6-4, 6-4 net iets te sterk. “Ik ben triest want het was echt wel close”, zuchtte Mertens.

10 reacties

 • ludo sprangers

  1 jaar geleden
  Geen vergelijkingen maken met Clijsters en zeker niet met Henin. Henin was technisch super en had een zeer goede coach . Clijsters liet iets vlugger het kopje hangen. Bij Mertens‘ zal de toekomst vooral afhangen van haar entourage om een grandslamtoernooi te winnen in enkelspel! Zij kan nog vooruitgang boeken!
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Veel te gewoon, saai….ze zal rap vergeten zijn als ze stopt
 • James Williams

  1 jaar geleden
  Financieel onafhankelijk na haar carrière en uiteindelijk is dat het enige van belang. Zal nooit een grandslamtoernooi winnen, komt tekort tegen de top maar who cares dus.
 • Eddy Van De Velde

  1 jaar geleden
  Altijd net niet op de grote tornooien. Achtste finale is haar plaats.
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  Wedstrijd live gezien. Ze moet dringend meer krachttraining gaan doen want ze werd gewoon weggemept op kracht en kon er weinig tegenover zetten.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.