Benoit Paire.
Volledig scherm
Benoit Paire. © AFP

Franse nummer 35 van de wereld heeft het door corona mentaal helemaal gehad: “Winnen of verliezen, het doet me niets meer”

TennisBenoit Paire heeft het volledig gehad. De 31-jarige Fransman zei waar het op stond na zijn nederlaag in de eerste ronde van het Masters 1.000-toernooi in Monte Carlo. “Ik heb er geen zin meer in, zonder publiek is het alsof je op een kerkhof speelt.” 

8 reacties

 • Bart Dekort

  4 weken geleden
  Het zijn moeilijke tijden maar je motivatie verliezen zal het alleen nog maar erger maken. Dat is als alcohol drinken om te vergeten, maar in werkelijkheid nog meer problemen creëren. Leven is illusie, dus probeer je jezelf iets wijs te maken waardoor je terug een drive bekomt. En gelukkig zit die man in een luxe-positie.
 • Alfred Paas

  4 weken geleden
  hij kan ook in een fabriek gaan werken voor 1800 euro per maand. Iedereen heeft het gehad mer covid maar ik zou blij zijn moest ik met tennisen mijn hele familie kunnen onderhouden. Verwende stokbroodbakker
 • nadine

  4 weken geleden
  Hij niet alleen, maar hier wordt niet veel over gezegd.
 • Rony Gijsen

  4 weken geleden
  Hij heeft groot gelijk. Normaal zie ik heel veel tennis. Zn. publiek is het echter niet om aan te zien. 2 weken geleden nog een poging gedaan voor het ATP van Miami. Na 30 min. opgegeven en dit voor zeer lange tijd.
 • Jean Petermans

  4 weken geleden
  Benoit heeft het gehad, maar het tennis heeft het ook gehad met deze driftkikker.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei