Kirsten Flipkens.
Volledig scherm
PREMIUM
Kirsten Flipkens. © BELGA

Flipkens begrijpt niet dat US Open nog steeds doorgaat: “Gaan ze ons een enkelband aandoen om te zien of we niet naar Manhattan trekken?”

TennisEr heerst nog heel wat scepsis onder het tennisheir of het wel opportuun is om opnieuw tornooien te organiseren. Zeker na het coronadebacle op de Adria Tour van Novak Djokovic slaat de twijfel nog wat meer toe onder de non-believers. “Na al die gevallen was ik aan het wachten op de aankondiging dat ze de US Open zouden cancelen. Nee, voegen ze het rolstoeltennis nog toe”, aldus Kirsten Flipkens. 

3 reacties

 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Als je evengoed de richtlijnen volgt zoals je de fietsrichtlijnen volgt hier in België, kan je misschien beter thuisblijven!!
 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Ge kunt ook gewoon thuis blijven.
 • Jurgen GOEMAN

  1 jaar geleden
  Voor jou geen probleem je ligt er meestal toch al uit in de eerste ronde
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).