Olya Sharypova
Volledig scherm
Olya Sharypova © Instagram Sharypova

Ex-vriendin doet haar volledig verhaal over relatie met “gewelddadige” toptennisser Zverev: “Het was een hel. Ik wilde niet meer leven”

TennisDe aantijgingen worden alsmaar zwaarder. Een week geleden onthulde Olya Sharypova dat ze mishandeld werd door haar ex-lief en toptennisser Alexander ‘Sascha’ Zverev (23). Nu doet ze haar volledige verhaal. “Ik zat in een diepe depressie”, vertelt ze. Zverev zelf weerlegt alles.

2 reacties

 • Joey Starr

  2 jaar geleden
  Wel merkwaardig dat zij telkens niet de politie belt maar wel een of andere vriend...
 • WILMA ULRIX

  2 jaar geleden
  Gezien het korte lontje dag Zwerev op de tennisbaan toont, vrees ik dat de beschuldigingen waar zijn. Maar bewijzen zal moeilijk zijn.
 1. PORTRET. Nick Kyrgios: provocateur pur sang, onbegrepen genie en straks Wimbledonwinnaar? “Dit circus heeft een clown nodig”
  PREMIUM
  TENNIS
  5

  PORTRET. Nick Kyrgios: provoca­teur pur sang, onbegrepen genie en straks Wimbledon­win­naar? “Dit circus heeft een clown nodig”

  Wimbledon is een bastion van stijfdeftigheid, traditie en regeltjes, maar toch wordt de buiten de lijntjes kleurende Nick Kyrgios (27, ATP 40) niet uitgespuwd. Integendeel. “Dit circus heeft een clown nodig”, wist Roger Federer al. Kyrgios is meer dan dat, mogelijk zelfs grandslamwinnaar vandaag. Een blik op de ‘onbegrepen genie’.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.