Lloyd Harris en Xavier Malisse.
Volledig scherm
Lloyd Harris en Xavier Malisse. © BELGA

EUROPEAN TOUR. Malisse viert terugkeer met zege in dubbelspel, Rinderknech eerste kwartfinalist enkelspel

TennisAan de zijde van zijn Zuid-Afrikaanse poulain Lloyd Harris heeft Xavier Malisse, voor de gelegenheid even teruggekeerd uit zijn tennispensioen, zich geplaatst voor de tweede ronde van het dubbelspel op de European Open in Antwerpen (hard/508.600 euro).

1 reactie

 • Jeroen boons

  1 maand geleden
  gelukkig was er een internet livestream waardoor ik deze pot live kon kijken. knappe match gespeeld van X-man en zijn pupil, tegen Pel-Vande zandschulp geef ik ze veel kans om door te gaan, Dodig-Melo zal pakje zwaarder worden.
 1. Meer dubbelen is meer verdienen: finaliste Elise Mertens haalde al 8 miljoen euro prijzengeld op en kan daar vannacht nog flinke duit bij doen
  Tennis
  4

  Meer dubbelen is meer verdienen: finaliste Elise Mertens haalde al 8 miljoen euro prijzen­geld op en kan daar vannacht nog flinke duit bij doen

  Elise Mertens speelt om middernacht samen met Su-Wei Hsieh voor een eerste Masters-kroon in Guadalajara. Dit toetje op haar verjaardag zou naast het prestige ook weer zo’n 159.000 euro extra prijzengeld opleveren, dat bovenop de bijna 8 miljoen euro komt die ze tot nu al ophaalde. Blijft dan ook de vraag: is het opportuun voor Mertens om naast het enkelspel ook te blijven dubbelen, financieel én sportief?