Jannik Sinner.
Volledig scherm
PREMIUM
Jannik Sinner. © BELGA

European Open blikt met winnaar Sinner terug op geslaagde editie: “Upgrade naar ATP 500-tornooi is niet makkelijk en daar is veel geld voor nodig”

TennisMet toptalent Jannik Sinner (ATP 11), die gisteren nog eens zijn klasse etaleerde met een 6-2, 6-2-zege in de finale tegen Diego Schwartzman (ATP 14), krijgt de zesde editie van de European Open weer een knappe naam op het palmares. 

0 reacties

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. “Misschien best een adieu in Frankrijk?”: onze tenniswatcher weet dat Rafael Nadal zich stilaan de onvermijdelijke vragen zal stellen
  PREMIUM
  Australian Open
  5

  “Misschien best een adieu in Frankrijk?”: onze tenniswat­cher weet dat Rafael Nadal zich stilaan de onvermijde­lij­ke vragen zal stellen

  De stapel afscheidsbrieven die Rafael Nadal (ATP 2) in zijn carrière al geklasseerd heeft is gigantisch. Want al van bij de start van zijn loopbaan werden er vraagtekens geplaatst bij de duurzaamheid van het Spaanse machtstennis, zo weet onze tenniswatcher Filip Dewulf. Telkenmale bewees hij het ongelijk, maar dit keer lijkt ook de 36-jarige superman stilaan het hoofd te buigen. “Vragen zal ‘Rafa’ zich wel stellen. Nog één keer? Gaat hij nog één keer revalideren?”