BELGA
Volledig scherm
© BELGA

En daar is stunt nummer twee! Ook Elena Vesnina bijt in het gravel tegen Elise Mertens

Elise Mertens, de nummer 66 van de wereld, heeft haar stunt van gisteren tegen Anastasia Pavlyuchenkova (WTA 16) vandaag nog een dunnetjes overgedaan. Ook Elena Vesnina (WTA 15) moest ze haar meerdere erkennen in onze landgenote, 6-4 1-6 6-2. De Belgische Fed Cup-dames klimmen zo op een 2-1 voorsprong tegen Rusland. Zo dadelijk neemt debutante Maryna Zavenska het op tegen Daria Kasatkina.

  1. Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpauze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”
    US Open
    4

    Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpau­ze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”

    Stefanos Tsitsipas plaatste zich voor de derde ronde van de US Open, maar haalde zich in zijn overwinning tegen Adrian Mannarino wel de woede van het publiek op de hals. De Griek laste net als in zijn eerste partij tegen Andy Murray een toiletpauze van bijna tien minuten in, tot ongenoegen van fans en tegenstanders: “Het is een ongeschreven regel om dat niet te doen.”