Elise Mertens en Su-Wei Hsieh.
Volledig scherm
Elise Mertens en Su-Wei Hsieh. © Photo News

Elise Mertens zet punt achter samenwerking met dubbelpartner Su-Wei Hsieh

TennisOndanks een Wimbledon-titel en een finale op de WTA Finals in Guadalajara vorige week stopt Elise Mertens de samenwerking met Su-Wei Hsieh. Volgend jaar vormt ze een dubbelduo met de Russin Veronika Kudermetova.

2 reacties

 • willy paesen

  1 jaar geleden
  Succes
 • Marc Emiel

  1 jaar geleden
  Dat zagen we al aankomen. Er was geen echte klik op het veld. Op de masters voelde je duidelijk dat Elise het verlies van de finale aan haar partner weet. Spijtig dat er geen goede match is met een Belgische. Op de OS was het ook al duidelijk vóór de 1ste match dat het niet ging lukken met Alison.
 1. “Ik ben op een muur gebotst”: huilende tennisster Maryna Zanevska komt met pakkende videoboodschap
  Play
  Tennis

  “Ik ben op een muur gebotst”: huilende tennisster Maryna Zanevska komt met pakkende videobood­schap

  Maryna Zanevska (WTA 81) kende op de tennisbaan voor het tweede seizoen op rij een boerenjaar met een eerste deelname aan alle vier de grandslamtornooien en in mei zelfs haar hoogste ranking ooit (WTA 62), maar de oorlog in haar vaderland kroop bij de voormalige Oekraïense snoeihard onder de huid. “In geen enkel boek staat geschreven hoe je moet omgaan met de stress en angst voor de oorlog”, zei Zanevska in een pakkende post op Instagram. “Ik ben niet oké.”
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.