Elise Mertens plaatst zich voor tweede ronde Australian Open: “Geen last meer van blessure”

TennisElise Mertens (WTA 26) heeft zich dinsdag geplaatst voor de tweede ronde van de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het jaar. De Limburgse, het negentiende reekshoofd, won van de Russin Vera Zvonareva (WTA 91) in twee sets: 6-4, 7-5. De wedstrijd duurde 1 uur en 52 minuten.

0 reacties

 1. Boris Becker na woelige eerste weken zowaar nu al overgeplaatst naar comfortabeler deel Londense cel
  Play
  Tennis
  21

  Boris Becker na woelige eerste weken zowaar nu al overge­plaatst naar comfortabe­ler deel Londense cel

  Ex-tennisser Boris Becker werd eind april veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf, waarvan hij de helft effectief moet uitzitten. De voormalige tennisster zou zo’n drie miljoen pond verborgen hebben gehouden nadat hij failliet werd verklaard. En zijn eerste weken in de Londense gevangenis zijn de Duitser niet al te goed bevallen, maar er is beterschap - Becker is intussen al overgeplaatst naar een comfortabeler deel van de gevangenis. Om zijn tijd daar nuttig te besteden, zou Becker bepaalde gevangenen zelfs Engels leren.
 2. Vertederend: ballenmeisje gaat graag in op aanzoek Tsitsipas om te schuilen onder zijn paraplu in Barcelona
  Play
  Tennis

  Vertede­rend: ballenmeis­je gaat graag in op aanzoek Tsitsipas om te schuilen onder zijn paraplu in Barcelona

  Met lange toiletpauzes na een verloren set en communicatie met zijn vader in de tribunes zondigde Stefanos Tsitsipas al meermaals tegen de ongeschreven wetten van het tennis, maar de boomlange Griek weet geregeld ook te charmeren. Niet alleen met toptennis, gisteren toonde hij zich ook van zijn charmantste kant door tijdens een regenbreak in Barcelona een ballenmeisje onder zijn paraplu te laten schuilen. Vertederend beeld dat viraal gaat.