AFP
Volledig scherm
© AFP

Elise Mertens niet opgewassen tegen Serena, Barty nummer één af - Zverev niet zonder moeite

TennisElise Mertens (WTA 20) heeft niet kunnen verrassen tegen Serena Williams (WTA 10) op de Rogers Cup (2,83 miljoen dollar) in Toronto. De Amerikaanse versloeg Mertens in de tweede ronde met 6-3, 6-3. De wedstrijd duurde 1u17'.

7 reacties

 • Evelien Wouters

  2 jaar geleden
  Cor Dierckx, inderdaad.. ALS ZE WIL! Wereldklasse maar niet altijd verdiende winst. Elise Mertens heeft in ieder geval wel de kwaliteiten om verder te geraken dan een Wickmayer, Van Uytvanck of Flipkens. veel beter spel en inzicht!
 • Peter Thys

  2 jaar geleden
  kan moeilijk anders ze past precies 2 maal in haar tegenstander, dus ook spiermassa en kracht moeten bijna 2 maal die van Elise zijn.Maar toch leuk dat je met je jhobby een aardig belegde boterham kun verdienen
 • Piet Corneel

  2 jaar geleden
  Het belgische tennis is op een héél laag pitje, de spelers en speelsters zullen NOOIT toppers worden!!!!
 • Geert Van de Moortele

  2 jaar geleden
  Zegt genoeg over het huidig niveau van Elise.Klasse maar géén top.
 • percy colman

  2 jaar geleden
  Sorry,Zal nooit een topper worden
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.
 2. Waarom Novak Djokovic een vaccin weigert: de eeuwige rebel die gelooft in zelfheling, de kracht van de geest en alternatieve geneesmiddelen
  PREMIUM
  Tennis
  51

  Waarom Novak Djokovic een vaccin weigert: de eeuwige rebel die gelooft in zelfheling, de kracht van de geest en alternatie­ve geneesmid­de­len

  Djoker de Rebel. Novak Djokovic (34) liet al uitschijnen niet gevaccineerd te zijn, maar leek toch te mogen deelnemen aan de Australian Open dankzij een “medische uitzondering”. Tot de Australische autoriteiten er zich echter gingen mee bemoeien: de Serviër wordt naar alle waarschijnlijkheid morgen op het vliegtuig gezet richting zijn thuisland. Een portret van ‘Nole’, die vasthoudt aan het spirituele en “té geliefd” wil zijn.
 3. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.