Elise Mertens
Volledig scherm
Elise Mertens © Photo News

Elise Mertens is niet langer nummer 1 van de wereld in dubbelspel

TennisElise Mertens heeft slechts één week helemaal bovenaan de WTA-ranking in het dubbelspel gestaan. Op het gepubliceerde klassement moet ze haar koppositie afstaan aan de Française Kristina Mladenovic, ze is nu tweede. Ook op de enkelranglijst moet Mertens, 15de, een plaats inleveren.

2 reacties

 • Jean Petermans

  1 maand geleden
  Victor Vandesande, dat komt omdat de ranglijsten van het tennis op een heel speciale en wereldvreemde manier opgebouwd worden. Zo kan men bijvoorbeeld ook plaatsen stijgen zonder te spelen.
 • victor vandesande

  1 maand geleden
  Hoe kan Wickmayer nog op 192 staan ? Speelt al een jaar niet meer en tevoren was het ook al twee keer niks qua resultaten , en daar gaat het toch om?
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.