Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Elise Mertens gaat eruit in openingsronde in Rome: “Geen toernooi meer tot aan Roland Garros”

TennisElise Mertens (WTA 14) heeft zich dinsdag niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde op het WTA 1.000-toernooi in de Italiaanse hoofdstad Rome. Een teleurstelling nadat ze vorige week moest opgeven in Madrid.

3 reacties

 • victor vandesande

  1 jaar geleden
  Rust is voor een topsporter even belangrijk als gerichte en de juiste training. De entourage van Mertens maakt hier fouten...door haar zoveel te laten spelen en dan ook nog dubbels...
 • Jean Petermans

  1 jaar geleden
  Haar laatste matchen zijn zelden onder de 2 uur, dat vreet krachten, rustpauze is zeer op zijn plaats nu, en richt je meer ophet enkelspel dan op het dubbel, want de tijd dat het dubbelspel aanzien werd als een goede training voor het enkelspel is al lang voorbij, het vergt teveel van haar.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Dat zijn dingen die nu eenmaal gebeuren. Doet wel niks af aan de straffe prestaties die ze al geleverd heeft
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.