EPA
Volledig scherm
© EPA

Elise Mertens en dubbelpartner Hsieh Su-Wei schrijven het prestigieuze toernooi van Indian Wells op hun naam: “Echt een goed duo”

TennisElise Mertens (25) mag een veertiende titel in het dubbelspel op haar palmares bijschrijven. Aan de zijde van de Tainwanese Hsieh Su-Wei (35) won onze landgenote het prestigieuze toernooi van Indian Wells. Het duo haalde het in de finale in twee sets van Veronika Kudermetova en Elena Rybakina.

5 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ik heb het al meerdere keren geschreven:ze is knap, charmant en een goeie speelster!!! Er kan er maar 1 op nummer 1 staan in de ranking, maar wees maar zeker, ze is bezig met heeeel goed haren boterham te verdienen!
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Het is misschien beter in het dubbel de wereldtop te zijn want in het enkel lukt het niet.
 • Lucia Forceville

  2 maanden geleden
  Geweldig een top duo 👍👏
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Het is vrij magertjes in het Belgische damestennis, maar met Mertens moet de tegenstand àltijd rekening houden. Sterk en stabiel.
 • chris celis

  2 maanden geleden
  Top prestatie 👍🎾
 1. Gaat Novak Djokovic naar de Australian Open? "Jullie zullen het zeer binnenkort weten”
  Australian Open

  Gaat Novak Djokovic naar de Australian Open? "Jullie zullen het zeer binnenkort weten”

  Novak Djokovic, die gisteren met Servië in de halve finales van de Davis Cup werd uitgeschakeld, wil voorlopig nog niet zeggen of hij begin volgend jaar zal deelnemen aan de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het jaar in Melbourne. In Madrid gaf hij aan “heel moe te zijn” na een slopend jaar. “Jullie zullen zeer binnenkort weten of ik zal spelen in Melbourne”, zei hij.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.