Novak Djokovic en de drinkbus.
Volledig scherm
Novak Djokovic en de drinkbus. © Twitter

“Een toverdrankje, meer kan ik niet zeggen”: inhalerende Novak Djokovic wakkert mysterie rond goedje in drinkbus enkel aan

WimbledonWat zit er in die drinkbus? Novak Djokovic heeft het mysterie nadat hij in de kwartfinale van Wimbledon iets inhaleerde enkel aangewakkerd. “Toverdrank, meer kan ik niet zeggen”, wilde de 35-jarige Serviër het onderwerp ontlopen. Wellicht gaat het om isotoonpoeder. “Zo kon Djokovic zonder waterinname toch een energieshot krijgen”, zegt sportdiëtiste Marije Jongedijk. 

4 reacties

 • Henri Demeer

  5 maanden geleden
  goede acteur
 • Hans De Vylder

  5 maanden geleden
  Druivensuiker dus.
 • pascal de groote

  5 maanden geleden
  Zijn granulaatkorretjes zoals je ook aspirine in poedervorm hebt die je zonder water kan opnemen. Gezien topsport zal de man dat wel in bulk kopen en gebruiken. Beetje zoals bv die poeder Glucopur kunt dat in poedervorm nemen en met speeksel binden moet maar eens vragen aan de bloemenmeisjes ze plakken van de suikers.
 • Philippe Deckers

  5 maanden geleden
  Hij lacht de journalisten gewoon uit. Die hebben dat alweer niet door.
 1. Goffin de zege, Bailly de toekomst: toptalent laat routinier ruim drie uur zwoegen in Antwerpen
  PREMIUM
  6

  Goffin de zege, Bailly de toekomst: toptalent laat routinier ruim drie uur zwoegen in Antwerpen

  David Goffin overleefde in een enthousiaste Lotto Arena ternauwernood de zeventienjarige branie en wilskracht van een uitstekend debuterende Gilles-Arnaud Bailly: 7-6 (9/7), 5-7 en 6-4. De Luikenaar mocht dan wel naar een tweede ronde tegen Diego Schwartzman gaan, de Limburger mocht met het applaus en de goedkeuring van het publiek naar huis. “Dit was een droomdebuut”, glimlachte de lichtjes vermoeide én ontgoochelde Bilzenaar.