Terreinverzorgers moesten twee keer uitrukken om de lastig te bespelen gravelbaan bij te werken.
Volledig scherm
Terreinverzorgers moesten twee keer uitrukken om de lastig te bespelen gravelbaan bij te werken. © kos

Een moeilijk bespeelbaar veld en een groot talent als opponent doen Goffin de das om

ATP BarcelonaDe tweede ronde op het ATP-toernooi van Barcelona is verrassend het eindstation geworden voor David Goffin. De 26-jarige Luikenaar verloor na een spannende driesetter tegen de talentvolle Rus Karen Khachanov, amper 20 jaar en nu al 's werelds nummer 56. Na een slopende partij die meer dan twee en een half uur duurde werd het 6-7 (7/9) 6-3 6-4. Het is voor Khachanov de eerste keer dat hij een toptienspeler klopt. In de kwartfinales wacht Horacio Zeballos.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Greet Minnen klopt Russin op US Open en staat voor het eerst in derde ronde grandslamtoernooi
  US Open
  3

  Greet Minnen klopt Russin op US Open en staat voor het eerst in derde ronde grandslam­toer­nooi

  Greet Minnen (WTA 104) heeft zich op de US Open voor de eerste keer in haar carrière geplaatst voor de derde ronde van een grandslamtoernooi. Minnen, opgevist als lucky loser, haalde het in de tweede ronde in twee sets van de Russin Liudmila Samsonova (WTA 52): 6-4 en 6-4 na 1 uur en 29 minuten. De Kempense speelde voor de derde keer tegen Samsonova, ook de vorige twee duels won ze.