EPA
Volledig scherm
© EPA

Drie maanden geen match meer gewonnen en dus neemt tennisbabe Bouchard drastische beslissing

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. Naast het veld eiste Bouchard met topless shoot alle aandacht op, maar op de baan droop de blondine vannacht meteen af

  Naast het veld eiste Bouchard met topless shoot alle aandacht op, maar op de baan droop de blondine vannacht meteen af

  Eugenie Bouchard stond de voorbije weken in het middelpunt van de belangstelling door haar date met een Patriots-fan maar vooral door haar topless fotoshoot in het Amerikaanse sportmagazine 'Sports Illustrated'. De beelden lieten weinig aan de verbeelding over en werden massaal geliket op sociale media. Afgelopen nacht maakte de 23-jarige Canadese na een maand afwezigheid haar rentree in Acapulco Tegenstander was Ajla Tomljanovic, in principe een hapklare brok.