USA TODAY Sports
Volledig scherm
PREMIUM
© USA TODAY Sports

Drie coaches in drie maand? Daar draait Emma Raducanu haar hand niet voor om: “Ik zoek iemand die mij kan pushen”

TennisDrie coaches op drie maanden tijd: Emma Raducanu, de Britse tienersensatie en US Open-winnares, draait er haar hand niet voor om. In haar tot nu toe perfecte klim naar de top wil ze ook de perfecte begeleiding: “Ik zoek naar normale dingen in een coach.”  

1 reactie

 • patrick de bock

  10 maanden geleden
  Die Emma waant zich precies al een halve godin. Maar 1 zwaluw maakt de lente niet. Ze heeft een prachttornooi gespeeld maar de bevestiging zal nog moeten volgen….
 1. “Het aftellen is begonnen”: Serena Williams hint naar nakend afscheid - Monami: “Fantastisch palmares, maar ook niet altijd even populair”
  Tennis
  5

  “Het aftellen is begonnen”: Serena Williams hint naar nakend afscheid - Monami: “Fantas­tisch palmares, maar ook niet altijd even populair”

  Stopt Serena Williams (40) na de US Open met professioneel tennis? Daar hint ze alleszins zelf naar in een monoloog in het lifestylemagazine ‘Vogue’. “Ik neig nu meer naar andere dingen die belangrijk voor me zijn. Het aftellen is begonnen.” Ex-tennisster Dominique Monami: “Serena was altijd heel vriendelijk, maar soms een beetje een ‘dramaqueen’.”