USA TODAY Sports
Volledig scherm
© USA TODAY Sports

Djokovic twijfelt over Australian Open en zwijgt over vaccinatie

TennisNovak Djokovic weet nog niet of hij begin volgend jaar zijn titel op de Australian Open zal verdedigen. De Servische nummer 1 van de wereld wilde niet zeggen of dat komt door de vaccinatieverplichting die mogelijk gaat gelden bij het eerste grandslamtoernooi van het jaar.

3 reacties

 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Als je het nietvoor jezelf doet doe het dan voor uw kinderen ! Neem uw vaccin !
 • Jeffrey Meykens

  1 maand geleden
  Niet akkoord, cijfers spreken voor zich, Djokovic is de enige GOAT en bijgevolg grootste speler aller tijden. Een echte tennisfan zal dit niet ontkennen. Wat de vaccinatie betreft heeft iedereen het recht zich hier al dan niet over uit te spreken!
 • Roger Williams

  1 maand geleden
  Laat hem wegblijven. De echte tennisfans zullen heel dankbaar zijn dat deze huichelaar niet meedoet.
 1. Geen onderling duel: Greet Minnen verliest haar tweede ronde in Linz, Alison Van Uytvanck wint wel
  Tennis

  Geen onderling duel: Greet Minnen verliest haar tweede ronde in Linz, Alison Van Uytvanck wint wel

  Er komt geen Belgische kwartfinale op het WTA 250-toernooi in het Oostenrijkse Linz (hardcourt/235.238 dollar). Greet Minnen (WTA 74) verloor in haar tweede ronde na één uur en zes minuten tennis in twee sets (6-1 en 6-2) van Danielle Rose Collins (WTA 29), het derde reekshoofd in Oostenrijk. Alison Van Uytvanck (WTA 69) won wél van Lesia Tsurenko (WTA 132), met 6-0 en 6-2, en wordt dus de tegenstander van Collins.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.