Novak Djokovic
Volledig scherm
Novak Djokovic © Djokovic Tennis Center

Djokovic spreekt van ‘heksenjacht’ na de coronaheisa: “Alsof er iemand moet vallen. En liefst een grote naam”

TennisIn zelfkritiek heeft Novak Djokovic duidelijk geen zin. In een eerste reactie in de Servische media op de heisa die ontstond na de gecontesteerde Adria Tour en zijn positieve coronatest, kruipt de 33-jarige nummer één van de tenniswereld vooral in de slachtofferrol. “Er is een heksenjacht tegen mij aan de gang.”

15 reacties

 • Gerda Phlypo

  11 maanden geleden
  Heeft altijd een groot gedacht van zichzelf
 • Lieven Cleymans

  11 maanden geleden
  Hoge bomen vangen veel wind. U hebt een voorbeeldfunctie. En maat al te vaak denken beroemdheden dat regels en wetten niet gelden voor hun. Hoogmoed komt voor de val.
 • Rudy Van Daele

  11 maanden geleden
  het is zo als overal , de zogezegde elite veegt overal hun voeten aan. En het volk keurt het dan nog goed ook.publiek moest wegblijven op tornooien waar deze pipo's spelen.
 • Marc Peeters

  11 maanden geleden
  Een heksenjacht? Djokovic permitteert zich wel héél veel. En 't is niet omdat je per ongeluk goed tegen een balletje kan slaan dat je ook verstand hebt. Zo blijkt...
 • Fred Fred

  11 maanden geleden
  Alex Putnik, het gaat erom dat iedereen een beetje in de pas loopt voor het algemeen welzijn maar nee, jij bent zoals de Amerikanen: my freedom, my freedom. Juist ja, en wat met je verantwoordelijkheidszin? Of sluit het een het ander uit? Zo lijkt het wel.