Novak Djokovic
Volledig scherm
Novak Djokovic © Djokovic Tennis Center

Djokovic spreekt van ‘heksenjacht’ na de coronaheisa: “Alsof er iemand moet vallen. En liefst een grote naam”

TennisIn zelfkritiek heeft Novak Djokovic duidelijk geen zin. In een eerste reactie in de Servische media op de heisa die ontstond na de gecontesteerde Adria Tour en zijn positieve coronatest, kruipt de 33-jarige nummer één van de tenniswereld vooral in de slachtofferrol. “Er is een heksenjacht tegen mij aan de gang.”

15 reacties

 • Gerda Phlypo

  7 maanden geleden
  Heeft altijd een groot gedacht van zichzelf
 • Lieven Cleymans

  7 maanden geleden
  Hoge bomen vangen veel wind. U hebt een voorbeeldfunctie. En maat al te vaak denken beroemdheden dat regels en wetten niet gelden voor hun. Hoogmoed komt voor de val.
 • Rudy Van Daele

  7 maanden geleden
  het is zo als overal , de zogezegde elite veegt overal hun voeten aan. En het volk keurt het dan nog goed ook.publiek moest wegblijven op tornooien waar deze pipo's spelen.
 • Marc Peeters

  7 maanden geleden
  Een heksenjacht? Djokovic permitteert zich wel héél veel. En 't is niet omdat je per ongeluk goed tegen een balletje kan slaan dat je ook verstand hebt. Zo blijkt...
 • Freddy Van Hulst

  7 maanden geleden
  Alex Putnik, het gaat erom dat iedereen een beetje in de pas loopt voor het algemeen welzijn maar nee, jij bent zoals de Amerikanen: my freedom, my freedom. Juist ja, en wat met je verantwoordelijkheidszin? Of sluit het een het ander uit? Zo lijkt het wel.
 1. Ook Djokovic reageert op hele heisa rond privileges: “Mijn goede bedoelingen zijn verkeerd begrepen”
  Australian Open

  Ook Djokovic reageert op hele heisa rond privileges: “Mijn goede bedoelin­gen zijn verkeerd begrepen”

  Novak Djokovic die in bloot bovenlijf een balletje slaat op zijn balkon van zijn hotelkamer in Adelaide. Genietend van de Australische zon. Een van de privileges van de tennistop. De iets mindere goden moeten het doen met een hotelkamer zonder balkon in Melbourne. Craig Tiley, de toernooidirecteur van de Australian Open, staat volledige achter die privileges. “Als je tot de top behoort, heb je recht op een betere deal”, stelt hij. En intussen heeft ook Djokovic zelf al gereageerd op de heisa.
 2. Bekijk en beluister hier ons analistendebat met Stijn Vlaeminck: “Als het weer kan, dan zal er een stormloop zijn op de stadions”
  Play
  Analistendebat

  Bekijk en beluister hier ons analisten­de­bat met Stijn Vlaeminck: “Als het weer kan, dan zal er een stormloop zijn op de stadions”

  Een sportjaar zonder publiek. Wout van Aert die Milaan-Sanremo wint. De Kimback van Clijsters. De machteloosheid van Messi. Voldoende stof voor onze analisten om na te kaarten over 2020. Niels Albert, Tom Boonen, Filip Dewulf en Marc Degryse zwaaien samen met Stijn Vlaeminck het jaar uit. “Een zomer zonder sport? Dat had de mensen nog tien keer depressiever gemaakt.”
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"