AFP
Volledig scherm
© AFP

Djokovic schakelt revelatie Karatsev uit en is eerste finalist op Australian Open

Australian OpenTitelverdediger Novak Djokovic (ATP 1) mag zondag een gooi doen naar een negende eindzege op de Australian Open. De Serviër won vanmiddag in de halve finale in drie sets van de Russische toernooiverrassing Aslan Karatsev (ATP 114). Na een uur en 53 minuten had Djokovic de 6-3, 6-4 en 6-2 zege beet.

3 reacties

 • Pieter PELGRIMS

  2 jaar geleden
  Wat Nadal etaleert op Roland Garros is NOVAK in de Austalian Open, Djokovic is heer en meester op de AO en zal zonder kwetsuren zijn 9de titel AO behalen. DJOKOVIC heeft alle records ATP 1000, MASTERS reeds behaald, énkel nog het aantal grand slams moeten nog bereikt worden , tegen volgend jaar staat zijn teller op 22!
 • grootaert rené

  2 jaar geleden
  Die voor velen onbekende rus is veel sterker dan zijn klassement voor de Austalian Open liet vermoeden! Tennisliefhebbers horen nog van deze speler.
 • Dave Janssens

  2 jaar geleden
  Tot spijt van wie het benijdt vermoedelijk, en dat zijn er velen. Hoe men deze jongen heeft aangepakt is buitensporig in verhouding zijn eigen aandeel. Dus van mij part mag hij het zaakje meteen ook winnen. Lik op stuk voor zij die met hun taalgebruik en eigen gedrag de naïeve fouten van een rechtschapen persoon overstegen.
 1. Opschudding in aanloop naar afscheidswedstrijd Roger Federer: klimaatactivist steekt eigen arm in brand
  Play
  Tennis
  13

  Opschud­ding in aanloop naar afscheids­wed­strijd Roger Federer: klimaatac­ti­vist steekt eigen arm in brand

  Het duel tussen Stefanos Tsitsipas en Diego Schwartzman, voorafgaand aan de laatste wedstrijd in de carrière van Roger Federer, is onderbroken door een klimaatactivist die het terrein én zijn eigen arm in brand stak. Dat deed hij om te protesteren tegen het gebruik van privéjets in het Verenigd Koninkrijk. De 20-jarige demonstrant werd in alle veiligheid van de tennisbaan gedragen.