Nick Kyrgios en Novak Djokovic.
Volledig scherm
Nick Kyrgios en Novak Djokovic. © AFP

Djokovic krijgt steun van collega-tennissers: “Dit is een schande”

TennisDe Australische tennisser Nick Kyrgios vindt het maar niets hoe zijn land omgaat met Novak Djokovic. De nummer 1 van de wereld zit in een quarantainehotel in Melbourne, in afwachting van de rechtszaak die hij heeft aangespannen om uitzetting te voorkomen. Kyrgios, die in het verleden vaak scherpe kritiek uitte op Djokovic, neemt het nu voor de Serviër op. En hij is niet de enige.

110 reacties

 • marie oostens

  4 maanden geleden
  De ogen van de hele wereld waren gericht op dit land. Er is geen andere beslissing mogelijk wil men de geloofwaardigheid in deze wereldwijde pandemie behouden.
 • Wim Wuytack

  5 maanden geleden
  Hij leeft en verzorgd zich tienmaal beter dan de meeste gevaccineerden ik denk dat hij een kleiner risico is dan de gevaccineerden die denken zich alles te kunnen permitteren.
 • Maria Costermans

  5 maanden geleden
  Wat is dat toch met de mensen, een groot kampioen zou zich laten inenten zoals de meesten. Hij zou een voorbeeld moeten zijn. Wetten zijn wetten zowel voor een als voor de ander. Ik vind het vooral een kaakslag voor iedereen die zich wel laat inenten. Maar ja het egoïsme is sterker dan het verstand.
 • Maurice Keukelaers

  5 maanden geleden
  Uitgerekend van Kyrgios, het enfant terrible van het tennis, kon je zo'n uitlating verwachten.
 • Leopold Vanhoof

  5 maanden geleden
  Kyrgios zegt het heel juist; "hij is ook gewoon een mens" en zo wordt hij nu ook behandeld toch?