AP
Volledig scherm
© AP

Djokovic geeft forfait voor Madrid

TennisNovak Djokovic (33) neemt volgende week niet deel aan het Masters 1.000-toernooi van Madrid. De Spaanse organisatie bevestigde woensdag de afzegging van ’s werelds nummer 1, de titelverdediger.

1 reactie

 • Mark Daniels

  1 jaar geleden
  Ook Serena is er niet bij...niet de moeite dus!
 1. Belgisch-Oekraïense tennisster Zanevska huwt na emotioneel verlies halsoverkop in Las Vegas: “Niet zeker of morgen wel komt”
  Play
  Tennis
  4

  Bel­gisch-Oekraïense tennisster Zanevska huwt na emotioneel verlies halsover­kop in Las Vegas: “Niet zeker of morgen wel komt”

  Wat een week voor Maryna Zanevska. Enkele dagen na haar emotionele exit in Indian Wells is onze 28-jarige landgenote (WTA 68) enkele honderden kilometers verderop in Las Vegas in het huwelijksbootje gestapt met haar Duitse partner Philipp-Andreas Schmidt. “Ik realiseerde me de voorbije weken dat het beter is om niets uit te stellen tot morgen, of te wachten op het perfecte moment. Want het is nooit zeker of die dag er wel komt.”
 2. Vertederend: ballenmeisje gaat graag in op aanzoek Tsitsipas om te schuilen onder zijn paraplu in Barcelona
  Play
  Tennis

  Vertede­rend: ballenmeis­je gaat graag in op aanzoek Tsitsipas om te schuilen onder zijn paraplu in Barcelona

  Met lange toiletpauzes na een verloren set en communicatie met zijn vader in de tribunes zondigde Stefanos Tsitsipas al meermaals tegen de ongeschreven wetten van het tennis, maar de boomlange Griek weet geregeld ook te charmeren. Niet alleen met toptennis, gisteren toonde hij zich ook van zijn charmantste kant door tijdens een regenbreak in Barcelona een ballenmeisje onder zijn paraplu te laten schuilen. Vertederend beeld dat viraal gaat.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.