AFP
Volledig scherm
© AFP

David Goffin zakt naar 30e plaats op de ATP-ranking

TennisDavid Goffin doet een slechte zaak op de nieuwe ATP-ranking. De Luikenaar tuimelt elf plaatsen naar beneden en belandt op nummer 30.

3 reacties

 • roel Schippers

  1 jaar geleden
  Ik denk dat hij niet meer zijn beste niveau gaat halen jammer genoeg.
 • victor vandesande

  1 jaar geleden
  Stop met tennissen man voor we medelijden moeten krijgen...
 • Godfrey Vaes

  1 jaar geleden
  Staat Goffin nog zo hoog? Zou eerder 300 moeten zijn …
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. “Ik herken mezelf niet meer. Ik weet bijna niet meer wie ik ben”: verwarde Kyrgios spuwt richting eigen box en klaagt over marihuanageur
  Play
  US Open
  4

  “Ik herken mezelf niet meer. Ik weet bijna niet meer wie ik ben”: verwarde Kyrgios spuwt richting eigen box en klaagt over marihuana­geur

  In de hypercompetitieve omgeving van de tennistour blijft Nick Kyrgios (ATP 25) een anomalie. Op zijn 27ste en na een finale op Wimbledon is hij zelfs verward door zijn eigen ingesteldheid. “Elke match verwacht ik zo goed te spelen, het zorgt voor stress, want zo ben ik niet.” Kyrgios staat ondertussen alweer in de derde ronde van de US Open, daarin treft hij de jonge Amerikaan J.J. Wolf (ATP 87).