BELGA
Volledig scherm
© BELGA

David Goffin wint voor het eerst in anderhalf jaar nog eens match op een grandslam en treft nu Tiafoe

Roland GarrosOef. Hij kan het nog. Nadat hij mentaal in een diepe put zat, komt Goffin (ATP 48) weer boven water. Met nu ook een vervolg op Roland Garros. In vier sets voorbij de 20-jarige Tsjech Jiri Lehecka (ATP 77). 6-4, 4-6, 6-4 en 6-4. Voor het eerst in anderhalf jaar, sinds de vierde ronde op de US Open in september 2020 nota bene, wint ‘Le Goff' nog eens een wedstrijd op een grandslamtoernooi.

1 reactie

 • william De Ruyck

  1 maand geleden
  bravo 👏 👍👍
 1. Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”
  Play
  Wielrennen
  19

  Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”

  “Ik speelde zonder gevoel in mijn linkervoet.” Rafael Nadal won zondag voor de 14de keer Roland Garros, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De Spaanse toptennisser kreeg tijdens het toernooi meerdere inspuitingen met cortisone om een aanslepende voetblessure onder controle te krijgen. Met succes dus, maar de Franse wielrenners Guillaume Martin en Thibaut Pinot stellen zich vragen bij de ethische kant van het verhaal. “Ik vind het op het randje", aldus Martin. Vandaag werd Nadal gespot op krukken nadat hij een behandeling met radiofrequentie onderging.