EPA
Volledig scherm
© EPA

David Goffin laat 4 matchpunten liggen en sneuvelt al in eerste ronde van Australian Open: “Ik had altijd moeten winnen”

Australian OpenDavid Goffin (ATP 15) is al meteen uitgeschakeld in de eerste ronde van de Australian Open. De 30-jarige Luikenaar liet vier matchpunten onbenut tegen de Australische wildcardspeler Alexei Popyrin (ATP 113). Die laatste haalde het uiteindelijk in vijf sets: 6-3, 4-6, 7-6, 6-7 en 3-6. Een nieuwe domper voor de Belg.

10 reacties

 • Anne Lieshout

  3 maanden geleden
  Goffin is een verdienstelijke speler geweest. Nooit echte top. Voor België is het toch een prestatie. Maar hij is al op de terugweg. Goffin is veel te wisselvallig om hoge toppen te scheren.
 • Peter Berg

  3 maanden geleden
  Die heeft al een paar jaar geen motivatie meer. Lijkt altijd op de court te staan als iemand die tegen zijn zin moet gaan werken.
 • Luc Timperman

  3 maanden geleden
  Groot gelijk, Jens. Sommige mensen hier lijken niet te begrijpen welke inspanningen iemand van jongs af aan geleverd heeft om uit te groeien tot de top of subtop van een wereldwijd beoefende sport als tennis. Dan vraag ik mij ook altijd af wat zij dan wel bereikt hebben in hun leven. Vaak zie je in de reacties hoe klein en onbenullig veel mensen hier zijn.
 • roger martens

  3 maanden geleden
  Goffin stop maar met tennissen . Het Zal niks worden, altijd een uitleg. Geef gewoon toe dat je dat je het niveau niet meer aan kan .
 • Jens Schippers

  3 maanden geleden
  Marc, Goffin betaald die reizen wel zelf he. En is er al een tennisser geweest die beter als hem heeft gedaan in België? De man verliest een match en hij moet al stoppen zeker; de meeste onder jullie hebben al veel bereikt zeker.
 1. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"

 2. Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"
  Play

  Merlier wil zich in de kijker rijden in de Giro: "Ritwinst is het doel"