AFP
Volledig scherm
© AFP

David Goffin geeft op ATP-toernooi van Sydney in kwartfinale tegen Andy Murray op na verloren eerste set

TennisDavid Goffin (ATP 45) heeft zich donderdag niet kunnen plaatsen voor de halve finales van het ATP-toernooi in het Australische Sydney (hard/521.000 dollar). De Luikenaar gaf in zijn kwartfinale tegen de Schot Andy Murray (ATP 135) na de eerste set, die hij met 6-2 verloor, op.

3 reacties

 • Peter Berg

  2 weken geleden
  Is al paar jaar "verleden tijd".
 • Wim Janssens

  2 weken geleden
  Tijd om te stoppen.
 • Dirk Bytebier

  2 weken geleden
  Wat wilt die gast nu eigenlijk bewijzen , blijf thuis man en ga werken
 1. “Velen spuwden me uit, maar kijk nu”: Benoît Paire laat tranen vrije loop nadat corona z’n leven veranderde “in een hel”
  Play
  Australian Open
  2

  “Velen spuwden me uit, maar kijk nu”: Benoît Paire laat tranen vrije loop nadat corona z’n leven veranderde “in een hel”

  De tranen de vrije loop. Benoît Paire reageerde na zijn zege in de tweede ronde van de Australian Open erg emotioneel. De 32-jarige Fransman komt van ver. Na “een rotjaar” met drie coronabesmettingen zat Paire er mentaal helemaal door. Op de tennisbaan mét fans krabbelt ‘s werelds nummer 56 nu recht. “Velen hebben op me gespuuwd. Maar kijk: ik sta in de derde ronde.”
 2. “Are you stupid? You are a small cat!”: Medvedev nogmaals over de rooie en nu helemaal het boefje in finale tegen Nadal
  Play
  Australian Open
  5

  “Are you stupid? You are a small cat!”: Medvedev nogmaals over de rooie en nu helemaal het boefje in finale tegen Nadal

  Tot drie keer toe uitgejouwd door het publiek. Een ijskoud handje van Tsitsipas (ATP 4), een van zijn gezworen vijanden, nadat hij de umpire verrot schold omdat hij vond dat de Griek te veel gecoached werd door zijn vader vanuit de tribunes. Medvedev (ATP 2) versus een Nadal op recordjacht: zelden moet een finale van een grandslam een zo uitgesproken favoriet bij de tennisfans kennen. De schurk (25) tegen de tien jaar oudere held, zondag om 9u30 Belgische tijd.
 3. IN BEELD. Chaos in Melbourne compleet: politie zet traangas in om aanhangers Djokovic terug te dringen
  Tennis
  6

  IN BEELD. Chaos in Melbourne compleet: politie zet traangas in om aanhangers Djokovic terug te dringen

  Het ziet er nog steeds naar uit dat Novak Djokovic ‘gewoon’ zal kunnen deelnemen aan de Australian Open, maar dat wil niet zeggen dat de rust in Melbourne helemaal terug is gekeerd. Vooral de hectische scènes van deze voormiddag, toen een zwarte Mercedes van Djokovic’ legale team het Melbourne Central Business District verliet, beroeren. Algemeen werd aangenomen dat Djokovic in die auto zat, maar zeker is dat niet eens. Daar gingen de aanwezige Servische fans alvast wel van uit. Zij omsingelden de wagen bijna een halfuur lang om hun steun aan Djokovic te betuigen (“Free Nole!”) en kregen het daarbij snel aan de stok met de politie. Die zette traangas in, wat tot erg rumoerige situaties leidde.