Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © AFP

Dan toch een tennistopper die naar Tokio reist: Novak Djokovic bevestigt deelname aan Olympische Spelen

TennisDe voorbije week regende het afzeggingen van tennistoppers voor het olympisch tennistoernooi in Tokio. De nummer één van de wereld, Novak Djokovic, zal wél deelnemen in Japan. Dat bevestigde hij zelf op Twitter. 

4 reacties

 • Jeffrey Meykens

  6 dagen geleden
  Het gaat enkel om de grootste te zijn en een unieke iets te realiseren(golden slam)! Dit is topsport op het hoogste niveau en net als de andere olympische sporters indien dit op een veilige manier kan gebeuren top dat Djokovic zal spelen! Mentaal is hij alleszins sterker dan Federer en Nadal en is mometeel ook duidelijk de betere speler!
 • Ronny Gyles

  6 dagen geleden
  Hij bekommert zich niet om gezondheid Anita, of zijn we zijn corona toernooi met bijhorende feestjes en omzeilen van de corona reis regels die toen in voege waren al vergeten? Als hij dat in Tokio probeert zal hij wel iets groener lachen dan in zijn eigen land vermoed ik.
 • ROGER DEPREZ

  1 week geleden
  Als het zuiver gaat om de sport en niets anders is hij veruit de beste.
 • Anita Aerts

  1 week geleden
  Hij wil zich geliefd maken bij iedereen door alles te willen winnen. Helaas zal hem dat niet lukken. Hij komt nog niet tot aan de enkels van gentlemen zoals Federer en Nadal. Winnen is één ding, maar gezondheid en gelukkig zijn is veel belangrijker.