EFE
Volledig scherm
© EFE

Clijsters ook niet in Dubai, later op de week meer nieuws over eventuele voortzetting ‘Kimback’?

14 reacties

 • Margueritte Van Aelst

  1 maand geleden
  Wat een verzuurde reacties hier. Kim heel duidelijk gesteld int begin dat ze terug kwam om haar kinderen plezier te doen. Ze heeft alleen interesse in de Amerikaanse tournee, Australië zou een bonus zijn maar niet belangrijk. Tot een derde of vierde ronde geraken zou meer dan genoeg zijn. Ze heeft met Sloane Stephens afgesproken om te gaan dubbelen voor wedstrijdritme. De coranocrisis heeft alle plannen in de war gestuurd. Je moet er niks meer achterzoeken.
 • Berle Boffums

  2 maanden geleden
  Als ze nog enig zelfrespect bezit laat ze die "Kimback" een stille dood sterven.
 • Francis Smet

  2 maanden geleden
  Maar stop toch aub Kim, al de overwinningen die je hebt behaald worden nu op deze manier naar de achtergrond verdrongen. Maak jezelf niet langer belachelijk, of zijn de centjes echt zo nodig ? Je was een grote kampioene, laat de mensen jou zo herinneren.
 • Heidi Werbrouck

  2 maanden geleden
  Martina Navrátilová heeft na haar comeback tot haar 50e successen geboekt en nog meerdere grand slams gewonnen in het dubbelspel. Maar Clijsters is Navrátilová niet en daarom heb ik er nooit in geloofd.
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Soms moeten mensen tegen zichzelf beschermd worden.
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Ex-turnster Aagje Vanwalleghem over verontschuldigingen: "Belangrijk moment"
  Play

  Ex-turn­ster Aagje Vanwalleg­hem over veront­schul­di­gin­gen: "Belangrijk moment"

 2. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal