Clijsters en Stephens voor hun duel.
Volledig scherm
Clijsters en Stephens voor hun duel. © Social

Clijsters biedt weerwerk in eerste match in bijna een jaar, maar zege is toch voor Stephens in exhibitieduel in Atlanta

TennisEen klein jaar na haar door corona en een blessure verstoorde rentree kwam Kim Clijsters vannacht eindelijk nog eens in actie in een demonstratiematch tegen Sloane Stephens in Atlanta. De 38-jarige Limburgse - mét ingepakte rechterkuit - kon zeker weerwerk bieden, maar de Amerikaanse haalde het toch in twee sets (6-4, 6-4).

10 reacties

 • Margueritte Van Aelst

  1 jaar geleden
  @ Jean Pierre Leemans. Kim is geen Margaret Smith Court, gelukkig maar. Kim is Kim. Met een mooie carrière afgesloten in 2012. Met een beperkte comeback in competitie op hardcourt om haar kinderen te plezieren. Alles mooi en duidelijk uitgelegd in het begin. Als het even mag. Of is jouw toestemming nodig ?
 • Margueritte Van Aelst

  1 jaar geleden
  @Germain De Block. Wildcards in ontvangst nemen waar anderen recht op hebben? Ja wie? Op ne WTA 1000? Iedereen weet dat die dienen om spelers die een tijdje niet gespeeld hebben en laag zijn weggezakt op de ranking een kans te geven! Er zijn er nog twee vrij. Of ga je die andere spelers ook beschuldigen? Mogen de sponsors en de organisatie ook nog iets te zeggen hebben aub!
 • jean pierre leemans

  1 jaar geleden
  Kim Is geen Margaret smith Court ,met 24 grand slam titels op haar naam En eenj van de 3 winnaars van de Grand Slam Boxed Set Bekijkt eens de geschiedenis van deze DAME
 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Ze maakt zich enkel belachelijk
 • Pieter martens

  1 jaar geleden
  Aub Kim begrijp nu eens dat jouw tijd voorbij is.