Novak Djokovic
Volledig scherm
PREMIUM
Novak Djokovic © AFP

Cijfers in zijn voordeel, maar kan Djokovic na zoveelste frats wel ‘de GOAT’ zijn? “Volgens tegenstanders net iets te veel bokken geschoten”

TennisWie is de ‘Greatest Of All Time’ in het tennis? Novak Djokovic was cijfermatig stilaan de bovenhand aan het nemen. Niets leek hem te kunnen stoppen. Behalve... hijzelf. Want de kaping van de Australian Open is een zoveelste frats op z’n cv. Het incident te veel? “De titel van meest gecontesteerde heeft hij wel al”, schrijft onze tennisexpert Filip Dewulf. 

12 reacties

 • Gaston Foubert

  4 maanden geleden
  Al die gefrustreerden hier onder die het zich al beklagen geprikt te zijn en omwille van gezichtsverlies zelf niet meer terug kunnen/willen zijn de overmacht. Zij die profeteren van het belastinggeld van de niet gevaccineerden want het moet gratis zijn, zelfs een testje van een paar euro is te veel. 't Zou veel minder zijn moesten ze die 60 euro per spuit zelf ophoesten.
 • Elle Devee

  4 maanden geleden
  @SamBedfort. Ondertussen weten we allemaal dat zijn zogenaamd herstelcertificaat vervalst was. Of zijt gij nu echt zo naïef om te geloven dat die gast net op tijd met covid besmet is. Zo doorzichtig. Hij mocht zonder vaccinatie Australië niet binnen en als bij wonder duikt daar ineens een herstelcertificaat op. Haha.
 • Sam Bedfort

  4 maanden geleden
  Dewulf, dit is geen frats. Hij heeft de ziekte doorgemaakt en heeft dus natuurlijke immuniteit. Bovendien had hij toestemming van de deelstaat en de atp om te gaan. Een politicus heeft de rechtspraak overruled. En blijkbaar nemen velen daar geen aanstoot aan.
 • Frans Peeters

  4 maanden geleden
  Volgens gevaccineerde kan er nog een gele ster bij
 • Danny Robbens

  4 maanden geleden
  Volhouden Novak, niet bezwijken. Roland Garros en Wimbledon is dan ook zonder jou.