Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Carlos Alcaraz is de gedoodverfde opvolger van Rafael Nadal, maar zijn ze écht te vergelijken? “Mijn droom? Ooit Roland Garros winnen, zoals Rafa”

TennisOp 25 april 2005 werd Rafael Nadal als achttienjarige voor het eerst lid van de top tien na titelwinst in Barcelona. Op 25 april 2022 werd Carlos Alcaraz als achttienjarige voor het eerst lid van de top tien na titelwinst in Barcelona. De ene is een 21-voudige grandslamkampioen, de andere zijn gedoodverfde opvolger. Maar zijn Nadal (36) en Alcaraz (19) ook echt te vergelijken? 

0 reacties

 1. Nadal én Djokovic klagen na clash over late beginuur, waarna ‘Rafa’ de Parijse burger geen moed geeft: “Wordt moeilijk als we geen oplossing vinden voor voetprobleem”
  Play
  Roland Garros
  14

  Nadal én Djokovic klagen na clash over late beginuur, waarna ‘Rafa’ de Parijse burger geen moed geeft: “Moeten oplossing vinden voor voetpro­bleem"

  Aan de Porte d’Auteuil hebben ze niet veel geslapen. De kraker tussen Rafael Nadal en Novak Djokovic hield iedereen tot ver na middernacht wakker. De Spaanse dertienvoudige winnaar vloerde uiteindelijk de titelverdediger met 6-2, 4-6, 6-2, 7-6 in een weergaloze partij tennis die meer dan vier uur duurde. Achteraf klaagden ze beiden over het late beginuur van de match én weigerde Nadal de Parijse burger moed te geven richting volgend jaar.