Boris Becker werd veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf. Zijn eerste dagen in de cel zijn de Duitser niet echt goed bevallen
Volledig scherm
Boris Becker werd veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf. Zijn eerste dagen in de cel zijn de Duitser niet echt goed bevallen © AFP en Photonews

Boris Becker na woelige eerste weken zowaar nu al overgeplaatst naar comfortabeler deel Londense cel

TennisEx-tennisser Boris Becker werd eind april veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf, waarvan hij de helft effectief moet uitzitten. De voormalige tennisster zou zo’n drie miljoen pond verborgen hebben gehouden nadat hij failliet werd verklaard. En zijn eerste weken in de Londense gevangenis zijn de Duitser niet al te goed bevallen, maar er is beterschap - Becker is intussen al overgeplaatst naar een comfortabeler deel van de gevangenis. Om zijn tijd daar nuttig te besteden, zou Becker bepaalde gevangenen zelfs Engels leren.

21 reacties

 • ronald de weze

  1 maand geleden
  In België zou hij zijn straf ongetwijfeld afgekocht hebben . Al een geluk dat dit niet overal kan . Als je hier ne dikke portemonnee hebt kan alles .
 • Johan hendrickx

  1 maand geleden
  Daar wordt tenminste recht gesproken! Hier is er eentje dat nog lustig haar parlementaire vergoeding blijft trekken én ze is zelfs op zogezegde ziekenkas.. We kunnen nog heel veel leren van de Britten wat dat betreft.
 • Linda D'Haese

  1 maand geleden
  Voor die omhoog gevallen dikke nek van een tennisser zal er niets wel genoeg zijn en zeggen dat er veel brave mensen zich niet eens cornet beef kunnen veroorloven bij hun boterhammen
 • nicky vandee

  1 maand geleden
  Corned beef, lekker,kan op verschillende wijze klaargemaakt worden, helaas bij ons niet meer te vinden
 • Bert Vandamme

  1 maand geleden
  Wat een pretentie heeft dat ventje zeg ?! Dat ze hem in de isoleercel steken verdorie op water en oud brood. Mocht ik daar cipier zijn wel die zou nogal afzien ik garandeer je dat!
 1. Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”
  Play
  Wielrennen
  20

  Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”

  “Ik speelde zonder gevoel in mijn linkervoet.” Rafael Nadal won zondag voor de 14de keer Roland Garros, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De Spaanse toptennisser kreeg tijdens het toernooi meerdere inspuitingen met cortisone om een aanslepende voetblessure onder controle te krijgen. Met succes dus, maar de Franse wielrenners Guillaume Martin en Thibaut Pinot stellen zich vragen bij de ethische kant van het verhaal. “Ik vind het op het randje", aldus Martin. Vandaag werd Nadal gespot op krukken nadat hij een behandeling met radiofrequentie onderging.
 1. Genie Bouchard zal op deze Wimbledon enkel viraal gaan dankzij outfit: “Hier zet ik mijn ‘deelnamejoker’ niet voor in”
  Play
  Wimbledon
  1

  Genie Bouchard zal op deze Wimbledon enkel viraal gaan dankzij outfit: “Hier zet ik mijn ‘deelname­jo­ker’ niet voor in”

  In 2014 speelde ze er nog de finale, dit jaar zal er geen spoor zijn van Genie Bouchard (28) op de All England Club. Dat heeft alles te maken met de beslissing van de WTA om geen rankingpunten toe te kennen aan Wimbledon. “Het zou stom zijn om hier mijn ‘deelnamejoker’ voor in te zetten”, stelt ze. De ‘Genie Army’, zoals haar schare fans genoemd wordt, moet het dan maar stellen met weliswaar felgesmaakte Instagramfilmpjes en -beelden van de opvallende Canadese.