Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © Photo News

Australië weigert Djokovic de toegang na visumproblemen, zitting over uitzetting uitgesteld

Australian OpenDe zitting die moet beslissen over het al dan niet uitzetten van Novak Djokovic (34) is uitgesteld naar maandag. De Servische nummer 1 van het mannentennis, die dankzij een medische vrijstelling vanaf maandag 17 januari dacht te kunnen deelnemen aan de Australian Open, mocht Australië niet binnen door visumproblemen.

136 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  5 maanden geleden
  Wat had hij nu gedacht ,ik ga dat eens vlug regelen met mijn dokter om geen vaccin te laten zetten ,hij staat niet boven de wet van arrogantie gesproken!!
 • Gaby Derden

  5 maanden geleden
  Juist goed iedereen gelijk voor de wet
 • ronny cuypers

  5 maanden geleden
  Dit gaat over veel meer dan wel/niet vaccineren of wel/niet eender wat. Dit gaat over respect voor de wetten en regels van een land.
 • Gunter Verleyen

  5 maanden geleden
  Op welke medische grond heeft die een vrijstelling? risicopatient met mogelijk levensbedreigende complicaties bij vaccinatie? hij komt daar met veel poeha en zijn op bestelling geschreven briefje eventjes de Australiers uitlachen, hij heeft een voorbeeldfunctie! nu gebruiken de Australiërs hem om te laten zien "don't mess with us"
 • Jan Vlietinck

  5 maanden geleden
  … kan het einde zijn van zijn carrière ! Wat zullen Roland Garros, Wimbledon, … beslissen !?
 1. Ophef op Roland Garros nadat gefrustreerde speelster racket weggooit en kindje “in het gezicht raakt”
  Play
  Roland Garros
  29

  Ophef op Roland Garros nadat gefrus­treer­de speelster racket weggooit en kindje “in het gezicht raakt”

  Een bizar voorval op Roland Garros gisteren. In haar tweederondematch tegen de Russin Ekaterina Alexandrova (WTA 31) raakte de Roemeense Irina-Camelia Begu (WTA 63) een kindje nadat ze gefrustreerd haar racket had weggegooid. Begu kreeg daarvoor geen straf, enkel een waarschuwing. Tot woede van haar opponente, want de Roemeense won uiteindelijk nog. Op de persconferentie reageerde Begu reageerde op het incident. “Ik wil me verontschuldigen. Ik voel me er echt slecht over.”
 2. Onze tenniswatcher over Boris Becker: “Een wereldster die dacht dat hij met veel, zo niet alles, wegkwam”
  PREMIUM
  Tennis

  Onze tenniswat­cher over Boris Becker: “Een wereldster die dacht dat hij met veel, zo niet alles, wegkwam”

  Van de kleedkamers in de All England Club, waar hij drie keer Wimbledon-kampioen werd, naar de douchecellen van een Londense cel. Boris Becker (54) stond bekend voor zijn spectaculaire duiken op het befaamde gras, maar is nu toch danig diep gevallen. “Ik ben benieuwd hoeveel fans er over vijftien maanden nog aan de poort staan als hij uit de gevangenis komt”, aldus onze tenniswatcher Filip Dewulf.