Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © Photo News

Australië weigert Djokovic de toegang na visumproblemen, zitting over uitzetting uitgesteld

Australian OpenDe zitting die moet beslissen over het al dan niet uitzetten van Novak Djokovic (34) is uitgesteld naar maandag. De Servische nummer 1 van het mannentennis, die dankzij een medische vrijstelling vanaf maandag 17 januari dacht te kunnen deelnemen aan de Australian Open, mocht Australië niet binnen door visumproblemen.

136 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  7 maanden geleden
  Wat had hij nu gedacht ,ik ga dat eens vlug regelen met mijn dokter om geen vaccin te laten zetten ,hij staat niet boven de wet van arrogantie gesproken!!
 • Gaby Derden

  7 maanden geleden
  Juist goed iedereen gelijk voor de wet
 • ronny cuypers

  7 maanden geleden
  Dit gaat over veel meer dan wel/niet vaccineren of wel/niet eender wat. Dit gaat over respect voor de wetten en regels van een land.
 • Gunter Verleyen

  7 maanden geleden
  Op welke medische grond heeft die een vrijstelling? risicopatient met mogelijk levensbedreigende complicaties bij vaccinatie? hij komt daar met veel poeha en zijn op bestelling geschreven briefje eventjes de Australiers uitlachen, hij heeft een voorbeeldfunctie! nu gebruiken de Australiërs hem om te laten zien "don't mess with us"
 • Jan Vlietinck

  7 maanden geleden
  … kan het einde zijn van zijn carrière ! Wat zullen Roland Garros, Wimbledon, … beslissen !?
 1. De tranen de vrije loop: Flipkens heeft laatste enkelmatch gespeeld en krijgt staande ovatie van Wimbledon-publiek
  Play
  Wimbledon
  19

  De tranen de vrije loop: Flipkens heeft laatste enkelmatch gespeeld en krijgt staande ovatie van Wimbledon-pu­bliek

  Haar enkelcarrière zit erop. Kirsten Flipkens (WTA 190) heeft haar laatste tennismatch in het enkelspel gespeeld. De Kempense verloor met 7-5 en 6-4 van het Roemeense 16ste reekshoofd Simona Halep (WTA 18) in de tweede ronde van Wimbledon. Na het laatste punt liet ze haar tranen de vrije loop. Flipkens kuste het gras en kreeg een staande ovatie van het publiek. “Dat ik mijn enkelcarrière hier kan afsluiten met een match tegen een kampioene als Simona op zo’n court en met dit publiek, dat is gewoon een droom.”