Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © Photo News

Australië weigert Djokovic de toegang na visumproblemen, zitting over uitzetting uitgesteld

Australian OpenDe zitting die moet beslissen over het al dan niet uitzetten van Novak Djokovic (34) is uitgesteld naar maandag. De Servische nummer 1 van het mannentennis, die dankzij een medische vrijstelling vanaf maandag 17 januari dacht te kunnen deelnemen aan de Australian Open, mocht Australië niet binnen door visumproblemen.

136 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  7 maanden geleden
  Wat had hij nu gedacht ,ik ga dat eens vlug regelen met mijn dokter om geen vaccin te laten zetten ,hij staat niet boven de wet van arrogantie gesproken!!
 • Gaby Derden

  7 maanden geleden
  Juist goed iedereen gelijk voor de wet
 • ronny cuypers

  7 maanden geleden
  Dit gaat over veel meer dan wel/niet vaccineren of wel/niet eender wat. Dit gaat over respect voor de wetten en regels van een land.
 • Gunter Verleyen

  7 maanden geleden
  Op welke medische grond heeft die een vrijstelling? risicopatient met mogelijk levensbedreigende complicaties bij vaccinatie? hij komt daar met veel poeha en zijn op bestelling geschreven briefje eventjes de Australiers uitlachen, hij heeft een voorbeeldfunctie! nu gebruiken de Australiërs hem om te laten zien "don't mess with us"
 • Jan Vlietinck

  7 maanden geleden
  … kan het einde zijn van zijn carrière ! Wat zullen Roland Garros, Wimbledon, … beslissen !?
 1. Russische toptennisster barst in tranen uit door oorlog in Oekraïne
  Play

  Russische toptennis­ster barst in tranen uit door oorlog in Oekraïne

  De Russische toptennisster Daria Kasatkina (WTA 12) roept in een interview met de Russische Youtuber Vitya Kravchenko op om de oorlog tussen Rusland en Oekraïne stop te zetten. Ze wil dit niet voor zichzelf - (Wit-)Russische tennisers mochten bijvoorbeeld niet deelnemen aan Wimbledon - maar vooral zodat de Oekraïners terug naar huis kunnen. Als Russische zijn zulke uitspraken niet zonder risico’s en dat weet Kasatkina maar al te goed. Aan het einde van het interview barst ze in tranen uit. Bekijk hierboven het pakkende interview.