Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © Photo News

Australië weigert Djokovic de toegang na visumproblemen, zitting over uitzetting uitgesteld

Australian OpenDe zitting die moet beslissen over het al dan niet uitzetten van Novak Djokovic (34) is uitgesteld naar maandag. De Servische nummer 1 van het mannentennis, die dankzij een medische vrijstelling vanaf maandag 17 januari dacht te kunnen deelnemen aan de Australian Open, mocht Australië niet binnen door visumproblemen.

136 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  6 maanden geleden
  Wat had hij nu gedacht ,ik ga dat eens vlug regelen met mijn dokter om geen vaccin te laten zetten ,hij staat niet boven de wet van arrogantie gesproken!!
 • Gaby Derden

  6 maanden geleden
  Juist goed iedereen gelijk voor de wet
 • ronny cuypers

  6 maanden geleden
  Dit gaat over veel meer dan wel/niet vaccineren of wel/niet eender wat. Dit gaat over respect voor de wetten en regels van een land.
 • Gunter Verleyen

  6 maanden geleden
  Op welke medische grond heeft die een vrijstelling? risicopatient met mogelijk levensbedreigende complicaties bij vaccinatie? hij komt daar met veel poeha en zijn op bestelling geschreven briefje eventjes de Australiers uitlachen, hij heeft een voorbeeldfunctie! nu gebruiken de Australiërs hem om te laten zien "don't mess with us"
 • Jan Vlietinck

  6 maanden geleden
  … kan het einde zijn van zijn carrière ! Wat zullen Roland Garros, Wimbledon, … beslissen !?
 1. Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”
  Play
  Wielrennen
  20

  Franse toprenners stellen zich vragen bij injecties Nadal, momenteel op krukken: “Als een coureur hetzelfde doet, noemen ze het doping”

  “Ik speelde zonder gevoel in mijn linkervoet.” Rafael Nadal won zondag voor de 14de keer Roland Garros, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De Spaanse toptennisser kreeg tijdens het toernooi meerdere inspuitingen met cortisone om een aanslepende voetblessure onder controle te krijgen. Met succes dus, maar de Franse wielrenners Guillaume Martin en Thibaut Pinot stellen zich vragen bij de ethische kant van het verhaal. “Ik vind het op het randje", aldus Martin. Vandaag werd Nadal gespot op krukken nadat hij een behandeling met radiofrequentie onderging.