Rafael Nadal en Sofia Costoulas.
Volledig scherm
Rafael Nadal en Sofia Costoulas. © REUTERS/BELGA

AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op historische grandslamtitel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”

8 reacties

 • Kjell Van daele

  1 jaar geleden
  Wedden dat nadal wint, hem heeft de ref aan zijn zijde
 • Suzanne Govaerts

  1 jaar geleden
  Daar heeft hij zelf voor gekozen mijnheer Saelens. Overwinning zal even grote waarde als de 20 vorige.
 • Jonathan Dekeyser

  1 jaar geleden
  Rik Saelens, zijn titel heeft evenveel waarde dan wanneer die concurrent niet zou meedoen voor een andere reden (bvb. blessure). Misschien heeft hij wel geluk dat Roger Federer niet mee doet, en zo kunnen we nog wat andere vergelijkingen maken. Wie er niet bij is, om welke reden dan ook, heeft pech.
 • Tom Vandensavel

  1 jaar geleden
  Veel geluk Nadal maar hij zal dat nodig hebben tegen zo een topper. En of hij gaat winnnen?
 • Jan Rottiers

  1 jaar geleden
  Zelfde waarde als alle andere titels. De Serviër koos zelf om niet te winnen dus alle lof voor de andere spelers.
 1. “Ze moet minder snoeprepen eten”: ex-tennisster Jelena Dokic wordt als tv-reporter zwaar geviseerd op sociale media, maar haar boodschap is duidelijk
  Play
  Australian Open
  9

  “Ze moet minder snoeprepen eten”: ex-tennisster Jelena Dokic wordt als tv-reporter zwaar geviseerd op sociale media, maar haar boodschap is duidelijk

  Jelena Dokic (39) heeft op haar sociale media zwaar uitgehaald naar pestkoppen die haar de voorbije dagen hebben geviseerd. De gewezen tennisster is als tv-reporter aan de slag op de Australian Open en deelde enkele voorbeelden van wat ze zoal over zich heen heeft gekregen. Waarna ze de pestkoppen dus ook van repliek diende.