Novak Djokovic.
Volledig scherm
PREMIUM
Novak Djokovic. © AP

Antivaccineerder met een flink bezoedeld blazoen: wie is 'buitenbeentje' Novak Djokovic?

TennisNovak Djokovic is in 2020 allerminst onbesproken. Vandaag werd de Serviër gediskwalificeerd op de US Open nadat hij een bal vol op een lijnrechter had gemept. Eerder outte ‘Djoker’ zich als een antivaccineerder en organiseerde hij in volle coronaperiode de Adria Tour. Ook zijn voorliefde voor natuurproducten, spiritualiteit en zelfheling van het lichaam is geen geheim. Een portret van het buitenbeentje uit de tenniswereld.

4 reacties

 • Rudi Pieters

  2 jaar geleden
  Geeft ook al veel liefdadigheid gedaan maar dat word gauw vergeten de mensen worden nog zot van dat Corona virus zeker afrekening nassira ben het met u eens
 • nicole desseyn

  2 jaar geleden
  Iedereen gelijk voor de wet Djokovic of niet
 • nassira Chadli

  2 jaar geleden
  Ik vermoed dat het hier om een afrekening gaat ben daar vrij zeker van
 • Nico Van Damme

  2 jaar geleden
  Een positieve test is nog geen virus. De testen hebben geen enkel bewijs dat je het virus hebt. Stopt met die angst aan te wakkeren.
 1. “Ik herken mezelf niet meer. Ik weet bijna niet meer wie ik ben”: verwarde Kyrgios spuwt richting eigen box en klaagt over marihuanageur
  Play
  US Open
  4

  “Ik herken mezelf niet meer. Ik weet bijna niet meer wie ik ben”: verwarde Kyrgios spuwt richting eigen box en klaagt over marihuana­geur

  In de hypercompetitieve omgeving van de tennistour blijft Nick Kyrgios (ATP 25) een anomalie. Op zijn 27ste en na een finale op Wimbledon is hij zelfs verward door zijn eigen ingesteldheid. “Elke match verwacht ik zo goed te spelen, het zorgt voor stress, want zo ben ik niet.” Kyrgios staat ondertussen alweer in de derde ronde van de US Open, daarin treft hij de jonge Amerikaan J.J. Wolf (ATP 87).
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.