Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Andy Murray staat dicht bij terugkeer in enkelspel

TennisAndy Murray staat dicht bij zijn terugkeer in het enkelspel, dat bevestigde hij gisteren in het Amerikaanse Washington. De 32-jarige Schot mikt daarvoor op het ATP-toernooi in Cincinnati, dat over twee weken gespeeld wordt.

0 reacties

 1. Sportief huwelijk: ex-winnares US Open trouwt met Amerikaanse gewezen spits van AZ Alkmaar
  Tennis

  Sportief huwelijk: ex-winnares US Open trouwt met Amerikaan­se gewezen spits van AZ Alkmaar

  Sloane Stephens (28), voormalig winnares van de US Open, is in het huwelijksbootje gestapt met Jozy Altidore (32), die twee jaar bij AZ Alkmaar in de aanval speelde. Het sportieve echtpaar deelde een foto op social media waarop ze in trouwkleding hand in hand lopen tijdens de huwelijksceremonie, met de datum 1 januari 2022 als bijschrift. Het Amerikaanse duo was sinds april 2019 verloofd.
 2. Goffin begint het nieuwe jaar met nederlaag in Australië: “Maar het was beter dan de voorbije negen maanden”
  Tennis
  4

  Goffin begint het nieuwe jaar met nederlaag in Australië: “Maar het was beter dan de voorbije negen maanden”

  In de schaduw van de zaak Novak Djokovic wordt er ook nog getennist in Australië. Zo heeft David Goffin zich niet weten te plaatsen voor de kwartfinales op het ATP-toernooi van Melbourne (hard/521.000 dollar), een voorbereidingstoernooi op de Australian Open (17-30 januari). “Ik moet op deze weg verder en blijven verbeteren. Ik kom van ver, maar de motivatie is er.”
 3. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.