BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Alwéér een record: Novak Djokovic nu ook langst ooit op nummer 1, maar is hij de beste aller tijden?

Cijfermatig begint het op te tellen. Vandaag start Novak Djokovic zijn 378ste week als nummer een van de wereld, waarmee hij één week beter doet dan de ongenaakbaar geachte Steffi Graf. In het debat over wie nu de grootste speler aller tijden is maken de records – met hoeveel grandslamtitels gaat Djokovic eindigen? – stilaan het verschil ten opzichte van het gemis aan liefde van het grote publiek.

4 reacties

 • erik dello

  2 weken geleden
  Nog niet tot aan de enkels van RF. Tennis is meer dan cijfers... Roger heeft de harten van het publiek gewonnnen, omwille van de ambassadeur die hij was en hoe hij het tennis getekend, heruitvevonden en tot kunst verheven heeft. Zelfs zijn grootste concurenten waren tot tranen bewogen bij zijn het afscheid van een fenomeen op alle vlak. I rest my case.
 • adri zuiderwijk

  3 weken geleden
  Vroeger was het spel voor publiek nog te volgen toen Mcenroe nog met 20kg speelde alsof het een viool was en services nauwelijks 150km haalden..
 • wesley netnem

  4 weken geleden
  Hang van de tegenstand en technologische vooruitgang af ! Vroeger hadden ze die technologische zaken niet , trainingen , materiaal , speciale voeding suplementen ezv ... Hij is in iedergeval de beste van zijn Tijd zoals Bjorn Borg in zijn Tijd was , Jimmy Connors, John Mcenroe ,Ivan Lendl , Boris Becker , Pete Sampras ,André Agassi , Roger Federer , Rafael Nadal ezv ... Sommigen hebben minder gewonnen maar ik vond ze toch beter dan anderen , of mooier spelen ?!
 • Tim Verhaert

  4 weken geleden
  En het is hem gegund :)