Clijsters links met haar gezin, rechts in haar keuken in New Jersey.
Volledig scherm
PREMIUM
Clijsters links met haar gezin, rechts in haar keuken in New Jersey. © RV en Stefan Ruiz

Al jaren huis in Wall, maar Clijsters leeft er anoniem: “Kim wie? Bruce Springsteen, die woont hier wel in de buurt”

TennisIn de buurt van de Atlantische Oceaan, in een huis met een grote tuin en met een bescheiden tennisclub binnen fietsafstand: zo gaan Kim Clijsters en Brian Lynch met hun gezin wonen in Wall, New Jersey (Verenigde Staten). Hoe ziet het huis er ondertussen uit sinds ze het in 2009 hebben gekocht? En hoe reageert de lokale pers op de komst van het bekende sportkoppel?

3 reacties

 • Rozemieke Fritz

  1 jaar geleden
  Kim gaat niet - zoals vele andere topsporters - in Monaco wonen. Kim blijft een gewone, bescheiden persoon. Daar heb ik respect voor. Het gaat je goed in Amerika, Kim.
 • Ingrid Charlier

  1 jaar geleden
  Typisch Kim, altijd bescheiden gebleven. Woont gewoon midden in een woonwijk en gaat tennissen in de plaatselijke tennisclub terwijl de meeste van haar collega’s topsporters ergens in een enorme ommuurde villa zouden gaan wonen met eigen tennisveld en alle faciliteiten erbij.
 • Mia Boets

  1 jaar geleden
  Succes en ook voor de kinderen
 1. Triest dieptepunt: voor het eerst in 31 jaar één Belg in top 200 ATP-ranking (al is het misschien maar voor één week)
  TENNIS
  1

  Triest dieptepunt: voor het eerst in 31 jaar één Belg in top 200 ATP-ran­king (al is het misschien maar voor één week)

  Kimmer Coppejans verloor vrijdag in de kwartfinale van de Challenger in Amersfoort en dat betekent dat hij vandaag net buiten de top 200 van de wereld valt. Triest gevolg: voor het eerst sedert 23 juli 1990 – bijna dag op dag 31 jaar – staat er vandaag met David Goffin slechts één Belg in de top 200 van de wereldranglijst. Op 23 juli 1990 was Bart Wuyts met een 131ste plaats de enige Belg bij de beste 200, een week later kwam Eduardo Masso Wuyts gezelschap houden.
 2. Elke Clijsters kijkt uit naar ‘The Bachelorette’: “Mocht ik nu een schone man zien, draai ik me om”
  PREMIUM
  Showbizz

  Elke Clijsters kijkt uit naar ‘The Bacheloret­te’: “Mocht ik nu een schone man zien, draai ik me om”

  “Ik was vooral bang voor de reactie van mijn zus, dat ze zou zeggen: ‘Elke, wat haal je je nu weer op de hals?’” Elke Clijsters (35) was best nerveus toen ze aankondigde dat ze via ‘The Bachelorette’ op zoek gaat naar een nieuwe man in haar leven. Volgend jaar kunnen we op VIER meevolgen of ze hem ook vindt. Dag Allemaal had een openhartig gesprek met Clijsters over haar nieuwe avontuur, de reactie van haar naasten en hoe het verleden haar gevormd heeft. “Wat ik zeker niet wil? Een man die liegt!”