Volledig scherm
© AP

Afscheid in stijl: Elise Mertens en Aryna Sabalenka pakken op Australian Open tweede grandslamtitel in dubbelspel

Australian OpenElise Mertens heeft haar tweede grandslamtitel in het dubbelspel beet. Onze landgenote won aan de zijde van de Wit-Russische Aryna Sabalenka de finale van het vrouwendubbelspel op de Australian Open. Na een tweesetter namen ze de maat van de Tsjechische tandem Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova: 6-2 en 6-3.

21 reacties

 • Wilfried De Geest

  1 week geleden
  Zag nu pas de match. Ben een Mertens fan (met reserves), maar Sabalenka saved the day..
 • Karel Van Beeck

  1 week geleden
  Top!!!!
 • marc tamar

  1 week geleden
  Proficiat aan beide.
 • Wouter Van de Walle

  1 week geleden
  Mooie prestatie
 • fre cordier

  1 week geleden
  Nog eens nadenken Sabalenka, voor je er mee stopt. Een partijtje dubbelspel is toch minder vermoeiend dan enkel, en kan een reddingsboei zijn als je snel in het enkelspel verliest.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Indoortennis kan veilig, zo is wetenschappelijk bewezen: “Met ons protocol is het risico op besmetting verwaarloosbaar klein”
  Tennis

  Indoorten­nis kan veilig, zo is wetenschap­pe­lijk bewezen: “Met ons protocol is het risico op besmetting verwaar­loos­baar klein”

  Sinds het einde van de zomer ligt de tennissport stil en de coronapauze hakt er flink in. Tennis Vlaanderen pleit met een wetenschappelijk onderbouwde studie en een nieuw protocol voor de heropening van de tennishallen. “Versoepelingen houden altijd een risico in”, weet CEO Gijs Kooken. “Maar wij tonen aan dat die voor de tennissport 1000 maal kleiner zijn dan dingen die vandaag al aanvaard zijn.”
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus