Een blik op het toekomstige zwemcomplex, gelegen tussen het groen.
Volledig scherm
Een blik op het toekomstige zwemcomplex, gelegen tussen het groen. © Joris Vergauwen

Zwembad, fitness en horeca in één

TEMSEZwemmen kan er pas vanaf september 2018, maar iedereen kon het voorbije weekend toch al eens een kijkje gaan nemen op de werf van het toekomstige Vita Scheldebad in Temse. En of er vele inwoners nieuwsgierig zijn naar het nieuwe zwemcomplex, waarin ook een horecazaak en een fitnessruimte worden ondergebracht.

 1. Gemeenteraadslid waarschuwt voor kunstgras in sportpark De Schans, schepen sust: “Gevaar voor milieu en gezondheid is miniem”
  Puurs-Sint-Amands

  Gemeente­raads­lid waarschuwt voor kunstgras in sportpark De Schans, schepen sust: “Gevaar voor milieu en gezondheid is miniem”

  Volgens gemeenteraadslid Guy Cools (N-VA) vormt het kunstgras in sportpark De Schans in Puurs-Sint-Amands een gevaar voor de gezondheid en het milieu. “Het aanwezige rubbergranulaat bevat kankerverwekkende stoffen en vervuilt de bodem en het grondwater”, klinkt het. Schepen van sport Els De Smedt (CD&V) sust: “Deze stoffen zijn inderdaad aanwezig, maar laat ons alles in perspectief zien.”
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel
  Play

  Zoo in Denemarken nodigt kerstman uit in glazen bubbel

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered