Antwerps schepen Koen Kennis, zaakvoerder Philippe Ophoff en burgemeester Luc De Ryck van Temse bij de voorstelling van de Waterlimo vrijdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerps schepen Koen Kennis, zaakvoerder Philippe Ophoff en burgemeester Luc De Ryck van Temse bij de voorstelling van de Waterlimo vrijdag. © Kristof Pieters

Waterlimo pendelt vijf keer per dag tussen Temse en Antwerpen: “Op klein half uur tijd sta je op het Steenplein”

TemseWie geen zin heeft om in de file te staan voor de Kennedytunnel kan vanaf nu ook de Waterlimo nemen. Die vaart vanaf nu vijf keer per dag tussen Antwerpen en Temse, maar kan ook besteld worden aan een hele reeks andere pontons langs de Schelde en haar zijrivieren tot in Dendermonde.

  1. Oppositie kritisch over fusieplannen politiezones Klein-Brabant en MeWi: “Vrezen voor verlies autonomie, dienstverlening en pàk geld”
    Puurs-Sint-Amands, Bornem, Willebroek, Mechelen

    Oppositie kritisch over fusieplan­nen politiezo­nes Klein-Bra­bant en MeWi: “Vrezen voor verlies autonomie, dienstver­le­ning en pàk geld”

    De Puurs-Sint-Amandse oppositiepartijen Vlaams Belang en KR8! maken zich zorgen om de fusieplannen van de politiezones Klein-Brabant en Mechelen-Willebroek. “Deze zones zijn geen evenwaardige partners, we vrezen hier vooral veel te zullen verliezen: onze autonomie, een goede dienstverlening, en een pak geld.”