Volledig scherm
© Geert De Rycke

Wapenfreak (62) die tientallen oorlogswapens in tuin begraaft tegen rechter: “Er is toch niets mee gebeurd?”

Tientallen en tientallen wapens had hij in zijn bezit, velen uit de verzameling van zijn vader die ooit bij het verzet was. En toen hij een huiszoeking vermoedde, begroef Luc V. (62) uit Temse ze in grote kratten in de tuin. Toch werden ze ontdekt. De man moest er zich maandag voor de Dendermondse rechtbank voor verantwoorden. Er hangt hem een celstraf van twaalf maanden boven het hoofd. 

4 reacties

 • David Buytaert

  1 jaar geleden
  @Lucas heel juist er is niks gebeurt
 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Moet men die mens daarvoor straffen ! Er gebeuren veel ergere dingen dan dit !
 • Aaron Willems

  1 jaar geleden
  Hola met die man wil je geen ambras zoeken
 • Bart Blyweert

  1 jaar geleden
  Straffen zoals een ander en nog een wapen proberen verkopen aan iemand met suïcidale neigingen..Schande...!En kan persoonlijk er nog vele reacties op geven maar ben slimmer dan dit en ga hier wijselijk op zwijgen....Hoe moeilijk ook!
 1. Kristof en Kelly gaven net voor lockdown hun job op en kochten binnenspeeltuin: “Vol voor onze droom gegaan. Hopelijk kunnen we snel terug openen”
  PREMIUM
  Hamme

  Kristof en Kelly gaven net voor lockdown hun job op en kochten binnen­speel­tuin: “Vol voor onze droom gegaan. Hopelijk kunnen we snel terug openen”

  Kristof De Block en zijn vrouw Kelly Buyle namen in maart vorig jaar kinderspeeltuin 't Mierennest in Hamme over en verwezenlijkten daarmee hun grote droom. Helaas was hun speeltuin nog maar enkele maanden open en moesten ze de deuren alweer sluiten. Nieuws voor een nieuwe opening kreeg het koppel intussen nog niet. “We blijven positief ingesteld, maar mentaal weegt het af en toe toch door”, klinkt het.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken