De vegetatie werd weggehaald en de zandwand werd steiler gemaakt.
Volledig scherm
De vegetatie werd weggehaald en de zandwand werd steiler gemaakt. © rv

Vrijwilligers helpen oeverzwaluwen een handje in Groot Broek

ElverseleEnkele vrijwilligers van de vzw Durme en Natuurpunt Waasland-Zuid hebben de handen uit de mouwen gestoken om de oeverzwaluwen in het Groot Broek in Elversele een handje te helpen.

 1. Amaury Cordeel staat voor vuurdoop in de FIA F3 tijdens F1-weekend in Barcelona. Talent uit Temse is enige Belg in de internationale eenzitters
  autosport

  Amaury Cordeel staat voor vuurdoop in de FIA F3 tijdens F1-week­end in Barcelona. Talent uit Temse is enige Belg in de internatio­na­le eenzitters

  In Barcelona gaat dit weekend de FIA Formule 3 van start, zoals steeds in dezelfde meetings als de Formule 1. Met Amaury Cordeel telt ons land opnieuw een vertegenwoordiger in de eenzitterklassen op weg naar de F1. Onze landgenoot doet het met het Spaanse Campos Racing. Cordeel heeft goede testen achter de rug en weet wat zijn doelen zijn voor zijn maidenseizoen in de zeer sterk bezette F3.
 2. Amaury Cordeel maakt debuut in Formula 3: “Als rookie tevreden met plaats in het midden van het pak”
  AUTOSPORT

  Amaury Cordeel maakt debuut in Formula 3: “Als rookie tevreden met plaats in het midden van het pak”

  Dit jaar telt de Belgische autosport nog één jong talent in de internationale eenzitterij. De nu 18-jarige Amaury Cordeel start met het Spaanse Campos Racing in het FIA Formula 3 Championship, een kampioenschap dat al zijn races in het kader van de F1-weekends afwerkt. Dit weekend was het grote debuut van de Temsenaar in de FIA Formula 3. De resultaten geven aan dat de basis er is, maar tevens dat er nog veel marge tot progressie is, op alle vlakken.
 1. Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervolging in
  Play

  Visser heeft beet: alligator springt uit het water en zet achtervol­ging in

 2. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"