Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Voor 24.000 euro aan achterstallige verkersbelastingen geïnd

TemseDe politie van de zone Kruibeke-Temse heeft afgelopen vrijdag een actie gehouden op de N41 in samenwerking met de Vlaamse Belastingsdienst.

 1. Confiserie Nilona krijgt dubbele erkenning als streekproduct: “Maken onze rumrotsen en buche coco zoals grootvader vorige eeuw deed”
  PREMIUM
  Puurs-Sint-Amands

  Confiserie Nilona krijgt dubbele erkenning als streekpro­duct: “Maken onze rumrotsen en buche coco zoals grootvader vorige eeuw deed”

  Confiserie Nilona, met als thuisbasis het Hemelrijken in Puurs-Sint-Amands, is in één klap twee streekproductenlabels rijker. “We vielen in de prijzen met onze rumrotsen en buche coco, die we nu nog steeds op exact dezelfde manier maken als mijn grootvader in de jaren 1950 deed. Hij zou maar wat fier geweest zijn op ons”, zegt zaakvoerder Bart Nauwelaerts.
 2. Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpakkingsvrij
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van Ohne tot Tarra: in deze 8 winkels in Oost-Vlaanderen winkel je verpak­kings­vrij

  Mei Plasticvrij is een campagne waarbij je wordt aangespoord om heel de maand mei zo weinig mogelijk plastic en ander afval te verzamelen. Door je eigen afvalberg te verkleinen draag je je steentje bij aan het milieu. Om je extra te motiveren zochten wij 9 leuke zaken in Oost-Vlaanderen voor je op die zich bewust zijn van de afvalproblematiek. Van Ohne in Aalst tot Tarra in Dendermonde: Met deze 10 winkels in Oost-Vlaanderen hou jij de maand mei plasticvrij.