Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Vogelkijkhut gaat volledig in vlammen op na nieuw geval van brandstichting

temseIn een vogelkijkhut naast het geboortebos tussen de Fonteinstraat en de Scheldedijk in Temse werd voor de tweede keer op een goeie maand tijd brand gesticht. Dit keer ging de constructie volledig in vlammen op.

 1. Houten speelburcht verrijst uit zijn as, maar schrik voor vandalisme blijft: “Hoe meer bezoekers, hoe meer sociale controle”
  Steendorp

  Houten speel­burcht verrijst uit zijn as, maar schrik voor vandalisme blijft: “Hoe meer bezoekers, hoe meer sociale controle”

  In het domein Roomkouter in Steendorp wordt een nieuwe houten speelburcht opgetrokken. De vorige constructie werd twee jaar geleden door vandalen in de as gelegd. Natuurpunt Scousele, dat dit weekend zijn jubileum viert, is tevreden met de heropbouw maar blijft waakzaam. Voorbije week was er immers opnieuw een brandstichting in een vogelkijkhut in het Scheldepark.
 2. Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van het Kasteel van Poeke tot de Sint-Baafsabdij: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het Kasteel van Poeke in Aalter tot de oude Sint-Baafsabdij in Gent: op deze 7 locaties in Oost-Vlaanderen leg je de mooiste trouwfoto’s vast.