Volledig scherm
© facebook

Vlaamse Waterweg stelt werf Tielrodebroek tijdelijk terug open

TielrodeDe Vlaamse Waterweg gaat de werf van Tielrodebroek tijdelijk terug openstellen. De werken zijn nog niet klaar maar passanten trekken zich toch niks aan van de werfafsluiting.

 1. Bornem schrapt proefopstelling, fietszone blijft wel behouden: Handelaars blij met ‘wijze beslissing’
  Bornem

  Bornem schrapt proefop­stel­ling, fietszone blijft wel behouden: Handelaars blij met ‘wijze beslissing’

  Het Bornemse gemeentebestuur schrapt de proefopstelling die de mobiliteit in het centrum moest verbeteren. “De knip aan het Warregaren zorgde wel voor meer verkeersveiligheid en leefbaarheid in de Boomstraat, maar ook voor problemen in omliggende straten. De fietszone blijft wél bestaan”, zegt mobiliteitsschepen Saadet Gülhan (N-VA). De Verenigde Handelaars reageren opgelucht.
 2. Padel, dé sporthype in het Waasland en regio Dendermonde: hier kan je een balletje slaan en komen er extra velden
  PREMIUM
  Regio

  Padel, dé sporthype in het Waasland en regio Dendermon­de: hier kan je een balletje slaan en komen er extra velden

  Padel, een mix van tennis en squash, is hipper dan ooit en dat is er ook aan te merken in het Waasland en regio Dendermonde. “Iedereen is er snel mee weg, ook al heb je nog nooit een racketsport gespeeld”, zegt Philippe Semal van TC Hof ter Burst. Steden en gemeenten worden overstelpt met aanvragen voor de aanleg van terreinen. Wij maakten een handig overzicht van de locaties waar je nu al kan spelen en waar er concrete plannen zijn.
 1. Veerle en Karel nemen na 40 jaar afscheid van ’t Bloemeke: “Het bijzondere aan bloemen is dat ze passen bij elk moment in ’t leven”
  Puurs-Sint-Amands

  Veerle en Karel nemen na 40 jaar afscheid van ’t Bloemeke: “Het bijzondere aan bloemen is dat ze passen bij elk moment in ’t leven”

  Op zondag 28 februari werken Veerle Van Reeth en Karel Spapens de laatste dag in hun bloemenwinkel ’t Bloemeke in Puurs-Sint-Amands. Een maand later heropenen overnemers Alicia en Chloë de zaak. “We hebben hard gewerkt maar ook veel genoten van onze job. Bloemen horen bij de vrolijke en de verdrietige momenten in het leven, en dat maakt het mooi.”
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!