Vlaamse Waterweg
Volledig scherm
© Vlaamse Waterweg

Verkeershinder door werken aan Scheldebruggen

TemseIn opdracht van de Vlaamse Waterweg zal de firma Agidens van woensdag 7 tot vrijdag 9 april werken uitvoeren aan de Scheldebruggen in Temse. Er kan plaatselijk hinder zijn.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Lokeren-Temse lijdt eerste nederlaag van het seizoen in Gullegem en is leidersplaats (even?) kwijt: “We hebben iets recht te zetten en moeten winnen van RC Gent”
  voetbal tweede nationale A

  Lokeren-Tem­se lijdt eerste nederlaag van het seizoen in Gullegem en is leiders­plaats (even?) kwijt: “We hebben iets recht te zetten en moeten winnen van RC Gent”

  Daar gaat die ongeslagen reeks... Te weinig efficiëntie, te pover aan de bal: 3-1 in Gullegem. Eerste nederlaag van het seizoen voor Lokeren-Temse, dat minstens tot komende zaterdag uit de top drie tuimelt. Een opdoffer(tje). “Dit is misschien eens goed voor ons”, voorspelt Yassin Ben Omar.