Bierboer Michael levert de pakketten met streekbieren aan huis en geeft daarbij ook altijd een woordje uitleg.
Volledig scherm
Bierboer Michael levert de pakketten met streekbieren aan huis en geeft daarbij ook altijd een woordje uitleg. © rv

Vergeet de melkboer, hier is de bierboer: “Een babbeltje aan de deur kan iemand zijn dag maken”

RegioOns land telt een massa streekbieren die vaak alleen rond de eigen kerktoren te proeven zijn. De Bierboer brengt hier verandering in. Michael Van Slycken (40) uit Temse selecteert elke maand een aantal verrassende brouwsels die hij vervolgens bij de klanten aan de deur brengt. Na Antwerpen, het Waasland en de Denderstreek wil de Bierboer de rest van Vlaanderen veroveren.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.